WIHA: al 15 jaar marktleider in duurzame betonvloeren

WIHA Vloertechniek is al 15 jaar marktleider in duurzame betonvloeren. Sinds 2005 is WIHA Vloertechniek met haar WIHA Floor-methode marktleider in het schuren en polijsten van nieuwe en bestaande betonvloeren.

Deze methode is een uniek proces dat uit verschillende stappen bestaat om een betonvloer duurzaam en onderhoudsvriendelijker te maken. Wij schuren en polijsten betonvloeren met diamant en harden de betonvloer via een kristalliserende (waterglas) impregnatietechniek. Tenslotte polijsten we de vloer zodat er een matte of glanzend resultaat verkregen wordt.

Er is geen droogtijd en er worden geen chemische middelen gebruikt, zodat u uw herstelde vloer direct weer in gebruik kunt nemen.

De WIHA Floor-methode biedt een compleet ander proces dan het coaten waarbij er een extra laagje over de beton word gebracht maar wat na enkele jaren opnieuw moet worden gedaan. Ons unieke proces haalt het beste van het beton zelf naar boven en zal nooit slijten, vervagen of verkleuren.

Kiwa kwaliteitsverklaringen

Kiwa bepaalt als onafhankelijke partij of een bedrijf of instelling voldoet aan de eisen die aan een product, dienst, systeem of persoon worden gesteld. Het afgeven van kwaliteitsverklaringen vormt de basis van de activiteiten van Kiwa NV.

Voor WIHA Vloertechniek heeft Kiwa diverse testen uitgevoerd op een ongepolijste en gepolijste vloer. Aan de hand hiervan hebben we zogeheten Kiwa-verklaringen ontvangen die aangeven welke uitwerking het polijsten heeft op specifieke betonvloeren.

Indien het voor uw bedrijf ook van belang is te weten of uw vloer voldoende stroef is om de veiligheid te waarborgen voor uw medewerkers, kunnen wij uw specifieke vloer testen met de Tribo-meter.

VCA* Certificering 

Sinds 2001 is WIHA VCA* gecertificeerd, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Er wordt gewerkt met een VGM-beheerssysteem dat voldoet aan de gestelde ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu met betrekking tot werkzaamheden op de bouw.

Ons bedrijf wordt jaarlijks gecontroleerd door de geaccrediteerde certificeringsinstelling Bureau Veritas op deze VCA normeisen. Vanzelfsprekend is veiligheid, milieu, gezondheid en welzijn voor WIHA Vloertechniek is een belangrijk aspect in een duurzame bedrijfsvoering.